EEN BEDRIJFSFINANCIERING DIE BIJ U PAST

FBM arrangeert financieringen die specifiek bij u passen. Daarbij kijken wij naar verschillende vormen van financiering, geschikt voor uw bedrijf.

 

Bij FBM hebben we bancaire kennis en ervaring in huis. Met onze financieringsbemiddeling maakt uw financieringsaanvraag bij de bank meer kans van slagen, en worden de doorlooptijden korter. Daarbij stellen wij voor uw financieringsbehoefte een financieringsmemorandum op.

 

Waarom FBM?:

  • Wij zorgen voor betere, slimmere, goedkopere en efficiëntere financiële oplossingen.
  • Wij hebben toegang tot vele bronnen van financiering.
  • Wij komen met oplossingen die bij uw bedrijf passen.

 

Een bancaire lening is niet altijd de beste of een mogelijke oplossing. Mede door de financiële crisis regent het geen kredieten meer bij de banken. Daarom kijken wij ook naar alternatieve financieringsoplossingen zoals: crowdfunding, overheidskredieten, factoring en leasing.  FBM brengt de vraag en aanbod aar financiering samen in het FBM Finance House.  

 

Wij denken niet in producten, maar in oplossingen. Oplossingen die specifiek bij u passen. Als mens en als ondernemer.

 

Diensten

Wij begeleiden en arrangeren werkkapitaal financieringen, overname financieringen, projectfinancieringen, hybride financieringen, herfinancieringen, vastgoed financieringen, franchise financieringen.

 

Ook initiëren, voeren, maken en begeleiden we (internationale) cash management oplossingen, rente- en valutamanagement, businessplannen, liquiditeitsplanningen, financierings-en investeringsmemoranda, werkkapitaalanalyses en bankscans.

  

Maak nu vrijblijvend kennis met FBM

We komen graag bij u langs voor een eerste gesprek. Na onze persoonlijke afspraak maken we een analyse waarbij we de haalbaarheid bepalen, en komen dan pas met een offerte. Het kost u dus niets, maar kan u wel in vele opzichten verder brengen.

 

U zoekt naar financiering?

maak nu een afspraak

terug naar overzicht