"advies met karakter"

FBM is een onafhankelijk bedrijfsadviesbureau dat financiële diensten aanbiedt op het gebied van financiering, fusies, bedrijfsovernames, financieel management en herstructurering.

 

FBM is opgericht in 1990 en opereert vanuit Nieuwegein. Al vanaf onze oprichting staan we dicht bij onze klanten. Inmiddels hebben we meer dan 500 bedrijven – zowel groot als middelgroot, - actief bijgestaan in het maken van slimme en bewuste financiële keuzes. Die keuzes zijn voor ondernemers echter steeds moeilijker te maken. Is mijn bank wel toekomstbestendig? Waar haal ik tegenwoordig mijn financiering vandaan? Wat is mijn bedrijf waard? Ben ik wel met de juiste zaken bezig?

 

Van deze onzekerheid zekerheid maken. Dat is waar we sterk in zijn. Als FBM zijn we de gids die ondernemers door de risico’s en financiële uitdagingen van het ondernemerschap heen navigeert. Advies met karakter noemen we dat. Met onze adviezen nemen we complexiteit voor u weg en zorgen we voor betere, slimmere, goedkopere en efficiëntere financiële oplossingen die echt werken. Maatwerk dat bij u past, als mens en als ondernemer. Dat kunnen we beloven, doordat we dicht bij onze klanten staan. We zijn de adviseur die niet tegenover u gaat zitten, maar naast u gaat staan. Dat doen we vanuit een oprechte interesse in mensen. In hun leven, hun bedrijven, hun wensen, zorgen en verlangens. Dat zit nu eenmaal in ons karakter.

 

Advies met karakter

 

Onder de streep tellen niet alleen de cijfers. We zijn persoonlijk en betrokken en willen weten wat er bij u speelt en leeft. We gaan intensief met u aan het werk en passen ons aan uw agenda aan. Wilt u bijvoorbeeld ’s avonds afspreken, of juist ’s ochtends heel vroeg? Geen probleem.  

 

Accountants kijken alleen naar de cijfers, en dan ook nog achteraf. Wij kijken naar uw hele onderneming. We analyseren en kijken daarbij ook vooruit. Want dat is immers de richting waar u heen wilt.

 

Als ondernemers spreken we uw taal, maar we weten ook goed met banken te communiceren. We hebben nu eenmaal (voormalige) bankiers in huis. Daarom weten we dat u denkt in kansen, en banken in bedreigingen en risico’s. De juiste overweging ligt er precies tussenin. En dat is precies de inbreng die u van onze allround professionals mag verwachten.