Stefan Antonissen

Stefan Antonissen is sinds  2010, eerst als associate partner,  en sinds  1 juli 2013, als partner  bij FBM werkzaam. Hij heeft veel ervaring in het structureren van complexe financieringsoplossingen, met herstructureringsvraagstukken bij ondernemingen met continuïteitsproblemen  en is regelmatig  betrokken bij het herdefiniëren van de bedrijfsstrategie en de aan- en verkoopbegeleiding van middelgrote bedrijven. Naast zijn analytische kwaliteiten kan Stefan bogen op een  zeer ruime werkervaring en is hij in staat om mensen  te binden en gemotiveerd toe te laten werken naar een optimaal eindresultaat.

 

"FBM is uniek in haar benadering en advisering van MKB ondernemers. Wij streven naar een langdurige relatie, waardoor wij ondernemers kunnen volgen en assisteren bij alle financiële vraagstukken in de levenscyclus van de onderneming. Ik ben als sparringpartner graag nauw betrokken bij diverse complexe ondernemers vraagstukken en help ondernemers dan om deze complexiteit te vertalen in heldere en eenvoudige oplossingen. Zo leiden doelstellingen die we samen met de ondernemer opstellen al snel tot een effectief resultaat."

 

Stefan heeft een 25 jaar lange werkervaring bij ING in diverse commerciële- en strategische (directie) functies. Daarnaast heeft hij enkele jaren diverse interim managementposities ingevuld bij Friesland Bank en ABN AMRO.

 

Stefan studeerde Nederlands Recht aan de Katholieke Universiteit Nijmegen en heeft een Executive MBA aan INSEAD behaald.

 


E-mail: s.antonissen@fbm.nl 

Mob: +31 (0)6 547 47 588

Tel: +31 (0)30 605 12 22

 

maak een afspraak

team